Головна » 2018 » Жовтень » 4 » Чемпіонат України серед аматорів  група 3, 9й тур
11:14
Чемпіонат України серед аматорів  група 3, 9й тур


Дружба (Новомиколаївка) — ВПК-Агро (Шевченківка) — 1:2
Голи: Лопін, 36 — Коломоєць (пен.), 16, Терехов, 84
Дружба: Бичко, Головко, Снитко (Марусяк, 84), Грибов, Сулимовський, Зайцев (Ковтуненко, 76), Корнійко, Янюк (Адаменко, 71), Лопін (Литвиненко, 83), Петриченко, Муковозов (Щербаков, 65). Запасні: Романчук, Жигалюк.Адміністратор: Пашков Дмитро.
ВПК-Агро: Гришин, Ляшенко, Сидоренко, Яременко (Васильєв, 79), Кравчук, Сорокін (Прошенко, 70), Кривий (Терехов, 58), Красов, Донгаузер (Акопян, 63), Маргарян (Алексанов, 58), Коломоєць (Шарко, 53). Запасний: Збарах. Головний тренер: Соловйов Сергій.
29.09.2018. Кривий Ріг. Стадіон СК Гірник. 200 глядачів, 15:30, поле 4, +20С
Суддя: Єремеєв Євген (Миколаїв)
Попередження: Грибов, 73
Дружба восени ще не вигравала на своєму полі (дві поразки та нічия починаючи з вересня), тому дуже серйозно налаштовувалася навіть на матч проти одного із фаворитів сезону. У той же час, ВПК-Агро після кількох втрат по ходу сезону не збирався втрачати очки у Кривому Розі.
 Михайло Коломоєць у вересні забиває вже чотири тури поспіль за ВПК-Агро, fc-vpkagro.com.ua
Стартовий натиск гості використали сповна. Сорокін запустив через правий фланг Красова, той направив м’яча на ближній кут воротарського майданчика і саме там Коломоєць у боротьбі зі, здається, Грибовим заробив пенальті. З першої спроби Михайло Коломоєць пробив у правий кут, коли ж арбітр попросив перевиконати пенальті, форвард не менш спокійно влучив у протилежну шістку – 0:1. 9-й гол у сезоні для Коломойця, який зрівнявся на той час із лідером гонки бомбардирів ААФУ Шевченком із миколаївської Вікторії.
Однак закріпити перевагу аграріям не вдалося, натомість, Дружба все активніше йшла вперед. Якщо із кількома дальніми ударами (в тому числі, особливо небезпечним штрафним від Петриченка) воротар гостей Гришин справився, то в моменті, коли новомиколаївцям вдалася розлога атака через лівий край, команда гостей зіграла не найкращим чином. Янюк підключив Петриченка, той прострілив з флангу, а забутий всіма Юрій Лопін на дальній штанзі в дотик розстріляв ворота метрів із восьми – 1:1.
Все довелося обом командам розпочинати спочатку. ВПК-Агро міг неодноразово повертати свою перевагу, однак Коломоєць не скористався можливістю вийти один на один, Маргарян із вигідної позиції пробив вище воріт, Красов не переграв у ближньому бою воротаря, а удар Шарка прийняла дальня штанга. У господарів близькими до голу були Янюк, Лопін та Зайцев. Залишивши розв’язку на кінцівку гри, команди дочекалися пізнього десайдера. У команди із Магдалинівського району спрацювала трійка запасних: Прошенко подав штрафний, Васильєв із дальньої штанги скинув м’яча в центр на Терехова, а Ярослав з набігу пробив по воротах з близької відстані – 1:2.
Це була перемога! За останніх 5 турів ВПК-Агро вдалося набрати 13 очок із 15-ти можливих.
Джерело: Спортарена

Переглядів: 217 | Додав: tav-sport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: